torsdag 16 april 2009

Vi förbereder oss för varmare väder

Idag var det dags att montera uteserveringen. Rekordtidigt, skönt att vara färdig innan maj det blir så stressigt om solen kommer och "serveringen" inte är klar.
Trädgårdsmästaren, som för övrigt börjar ha mycket att göra på jobbet nu, jobbar färdigt på sin firma och kommer sen och hjälper mig med att bära räcken, montera och justera.
Olika fordon med olika uppdrag trängdes på torget. Två av dem hade trädäcket till vår uteservering som last. För att öka förvirringen så var gatukontoret ute och sopade mitt på dagen. Hallå, det kan väl göras tidigt på morgonen, nu fick en klädnasare på torget alla sina varor pudrade med vinterns sanddamm. Bättring gatukontoret!


Efter en 13-timmars arbetsdag måste magen få sitt! Problemrygg gör att T måste stärka tvättbrädan extra. Detta är en av Atles favoritlekar. Se hur han sitter uppe på sängen och blir kliad av husses tår när han koncentrerat gör sina sit-ups...

1 kommentar:

Sofia och Martin sa...

Hej!
Vad skoj att du hittade vår blogg (så att jag kunde hitta er) ;-)
Ja, det är litegrann att lära kring får faktiskt... men OJ vad det är KUL!!! Vi har ju hunnit med både det ena och andra (döda lamm, diarré på dräktig tacka, framfall) redan vårt andra lammningsår - men vi ser det som en mycket bra skola! Skönt att börja med lite färre får och successivt bygga upp besättningen tror vi. Då kan man ju från början sålla bort de tackor som tex har framfall eller svåra lammningar och på så sätt få det lättare framöver :-)
ha det gott och lycka till!!
hälsningar
Sofia och Martin i Tidan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails