lördag 26 juni 2010

Midsommarafton med sol!


Nu hinner trädgårdsmästaren med sin egen trädgård. Han är ledig hela midsommarhelgen, förutom att han måste vattna på jobbet men det är stängt, öppet igen på måndag.



Kurre har fått ett halsband med en pingla, ja även Tjorv har en sådan, förhoppningsvis klarar sig småfåglarna och spovungarna bättre nu. Kissarna är riktiga jägare, deras färg och teckning gör att de inte syns i buskarana.


Dottern är också ledig men Olof jobbar hela helgen. Innan han började sitt helgpass så har han travat in all ved i veboden och jämnat till golvet med nytt grus, jättefint blev det.


Skuggan är bäst för en liten hund en varm dag. Kurre han lägger sig där det passar för stunden.


I gräset hittade vi Tjorv, hans lilla bjällra avslöjade honom.


Sommarlunch med tomater och mozarella.


Äntligen fick man sola sin bleka kropp lite!



På kvällen blev det fest på restaurang Far East, våra kompisar hade hyrt hela stället och firade sina 50+50 år med stort baluns .

Palle skulle beställa en James Bond-drink till sin Monika och kom med en GT!? Han menade förstås en Dry martini. Helt tokigt blev det, lite problem i baren på det här stället men maten är supergod och personalen trevlig.

Stefan underhöll tillsammans med norrmannen Jordar (inte klart med stavningen här)helt fantastisk röst hade den killen. Vi kommer att få höra mer av den här duon, tro mig. De var väldigt bra tillsammans och verkade ha kul ihop.

Här sitter vi i vårt lilla hörn. Monika som bara visar sin axel, Ulla Karin, Janne, syrran och T.



Trädgårdsmästaren gjorde ett försök i baren och lyckades beställa två Dry martini, rörda inte skakade.


Monika väntandes på sin drink, det kom en riktig Dry martini så småningom.




Ett av födelsedagsbarnen, Toril, med sitt barnbarn Julia. God mat, superbra underhållning och härligt väder gjorde deras dag till en jättetrevlig tillställning. Hoppas ni orkade med Julias dop idag!! Fast det var ju kl 14.00 så lite sovmorgon fick farmor och Tomas efter sin födelsedagsfest.








Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails