torsdag 16 december 2010

Äntligen lite julstämning


Igår så träffades jag och mina gamla kompisar Helena, Barbro och Anne Marie för att avsmaka årets glögg, äta lite gott och prata förstås.


Äntligen infann sig lite julstämning, Anne Marie bor i ett jättefint litet hus med sina fyra kissekatter. Titta vad fint, så mysigt och hemtrevligt, det är det förresten varsomhelst A-M slår ned sina bopålar. Hon får alltid till det med sina härliga färger och sköna möbler.


Kan ju bero på att jag har lite av samma smak, gamla möbler kombinerat med någon klassiker och så lite modernt krimskrams. Här sitter Helena och beundrar dukningen och skålen med sallad på ruccola, tomat och fikon, den var jättegod med torkade och färska fikon lite olja, citron och balsamvinäger, enkelt och gott.


Glöggen drack vi inne i vardagsrummet jag satt i soffan och fick genast sällskap av Lilla Ida och den bamsiga "Lilla molnet". Det är AnneMaries barnbarn Siri som har döpt Lilla Molnet...


Sedan kom finaste lilla Råttan och skulle gosa lite, sammetspäls och stora mörka ögon hade den skönheten. Vi hade en trevlig kväll med prat och skratt.
Kan säga att är det några man vill ha med sig i båten när det stormar så är det de här tjejerna. Många års samlad klokskap och kompetenser inom vitt skilda områden!



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails