torsdag 9 december 2010

Klockan 5.00 imorse


Varför är du uppe nu och grejar? Atle vill krypa ned under täcket igen men det kan han inte göra, måste hålla koll här ute i köket, för det kan ju hamna något gott i matskålen.


Men trött är man, en liten hund vill gärna sova lite längre.

Dottern har varit till Narvik idag, tog morgontåget tidigt, tidigt. Här har hon precis gjort lite matsäck att ta med. Hennes uppdrag idag var att ta hand om ett antal norrmän som ska spendera helgen i Boden. Weekend med shopping, julmarknad och julshow på Western farm ( kolla www.westernfarm.se vi ska dit på lördag).
Jag hämtade henne på stationen i kväll kl 21.15, det blev en lång arbetsdag, alla norrmännen var jätteglada och nöjda med sin resa och värdinna. Det här är ett nygammalt koncept som vi inom handeln och besöksnäringen kallar Christmastrain. Under sommaren har vi väldigt många semestrande norrmän i Boden så vi tänkte att de kan prova på en nöjesweekend med mysig julkänsla också.

2 kommentarer:

Marianne sa...

Så bra att ni gör detta och roligt att det kommer utsocknes och tillbringar tid här. Och handlar! Heja Boden!

Annelie sa...

Idag har flera av besökarna varit in till mig och fikat, de tycker att deras weekend har börjat så bra och att alla i Boden är så trevliga! Får väl säga att "dottern" har krattat manegen bra, nu ska vi inom "näringen" sköta om resten, så har vi ordnat goda ambassadörer för weekendbesök under vintern!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails